Selam dostlar xenforoda yeni üyeler için mail doğrulama zorunluluğu kullanıyorum
X bir kullanıcı üye oldu diyelim mail onayı yapmadan forumdaki hiç bir alanı görmemesini istiyorum
Mail onayı yapana kadar foruma girdiğinde sadece mail onaylayın yazısını görsün istiyorum bunu bir forumda görmüştüm nasıl yapabilirim
şimdiden teşekkürler
X bir kullanıcı üye oldu diyelim mail onayı yapmadan forumdaki hiç bir alanı görmemesini istiyorum
Mail onayı yapana kadar foruma girdiğinde sadece mail onaylayın yazısını görsün istiyorum bunu bir forumda görmüştüm nasıl yapabilirim
şimdiden teşekkürler

Çözüm
Eklenti kullanılıyor sanırım mail hatırlatıcı gibi bisey
Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

- Konbuyu başlatan
- AdminCP
- Konbuyu başlatan
- Konbuyu başlatan
- AdminCP
- Konbuyu başlatan
- AdminCP
- AdminCP
- Konbuyu başlatan
- AdminCP
- Örneğin: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri!
- Örneğin: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri!
- Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
- Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
- Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
- Spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildirmeniz önem ve rica olunur!
Eklenti kullanılıyor sanırım mail hatırlatıcı gibi bisey

eklenti ismi tam olarak nedir hocamEklenti kullanılıyor sanırım mail hatırlatıcı gibi bisey

Merhaba öncelikle xenforo xf seçeneklerine girin yeni kayıt kulancilara yerinde
E-posta adresini doğrula aktif et
Ve sonra adam mail onaylandığı sürece foruma erişim sağlayamaz.

hocam o aktif zaten şu anda benim demek istediğim şu x bir üye geldi kayıt oldu diyelim foruma sonrasında katagorileri konuları ws görebiliyor mail onayı yapmadan bunu gizlemek istiyorum benMerhaba öncelikle xenforo xf seçeneklerine girin yeni kayıt kulancilara yerinde
yani üye oldu mail onaylamadan forumdan hiç bir şey görünmesin istiyorum

Mantıksız bişey katkısı ne acaba .dhocam o aktif zaten şu anda benim demek istediğim şu x bir üye geldi kayıt oldu diyelim foruma sonrasında katagorileri konuları ws görebiliyor mail onayı yapmadan bunu gizlemek istiyorum ben
yani üye oldu mail onaylamadan forumdan hiç bir şey görünmesin istiyorum

bazı kullanıcılar üye oluyor mail onaylamıyor bunun engellemek içinMantıksız bişey katkısı ne acaba .d

Xf den seçeneklerde yeni kayita e posta onayla tikle olur onaysız lari almaz

hocam bu dediğiniz seçili zaten yapmak istediğim şuXf den seçeneklerde yeni kayita e posta onayla tikle olur onaysız lari almaz
bir kullanıcı foruma üye oldu diyelim kayıt olurken mail yazdı doğrulama için mailde gidiyor buraya kadar sorun yok
fakat üye maili onaylamasada forumu katagorileri mesajları ws görebiliyor forumdan bunu engellemek istiyorum ben mail onayı yapmadan görmemesini istiyorum

Terfi sistemi uygula buna 

Ama mesaj vb. yazamiyor zaten ?hocam bu dediğiniz seçili zaten yapmak istediğim şu
bir kullanıcı foruma üye oldu diyelim kayıt olurken mail yazdı doğrulama için mailde gidiyor buraya kadar sorun yok
fakat üye maili onaylamasada forumu katagorileri mesajları ws görebiliyor forumdan bunu engellemek istiyorum ben mail onayı yapmadan görmemesini istiyorum

kral ben onun dediğini anladım terfide onaysız üye yapacak sonra ektinde onaysızları sisteme koymıcak.

nasıl yani hocam biraz daha açıklayıcı anlatırmısınkral ben onun dediğini anladım terfide onaysız üye yapacak sonra ektinde onaysızları sisteme koymıcak.

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
AdBlock Algılandı
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Tabii ki, reklam engelleme yazılımı, reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.